Vergunning verkregen

As- Salaamu ‘Alaykoum,

Er zijn recente ontwikkelingen omtrent de bouw en het realiseren van een nieuwe Islamitisch Centrum in Alkmaar.

De bouwcommissie heeft 4 jaar nauw samengewerkt met het bestuur van moskee Bilal om deze droom te verwezenlijken.

Vandaag delen wij u mede dat moskee Bilal de omgevingsvergunning heeft ontvangen van de gemeente Alkmaar. Dat is zeer positief nieuws! Wij zijn heel blij met dit nieuws omdat wij de afgelopen tijd heel hard hebben gewerkt om dit te waar te maken. Concreet betekent dit dat wij mogen starten met de bouw van een nieuw Islamitisch centrum. Wij willen uiteraard de gehele gemeenschap van Alkmaar en omgeving bedanken voor hun geduld. Het liefst hadden wij dit nieuws fysiek met de gemeenschap willen delen, echter door de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt dit nieuws onder andere via deze weg met u te delen. Het bestuur is beschikbaar en bereikbaar voor vragen hieromtrent.

Wassalaamu ‘Alaykoum

Contact

Moskee Bilal Alkmaar
Montalbaen 4
1813 EB Alkmaar
Tel: 072 - 540 33 15

Tijdelijke locatie:
Stalpaertstraat 3
1813 CG

Algemene informatie

IBAN: NL 18ABNA 0589035258
KvK: 412 390 48
RSIN: 009338421

Copyright ┬ę 2023 Moskee Bilal - Alkmaar