Start nieuwbouw Moskee Bilal

As- Salaamu ‘Alaykoum,

Alle lof aan Allah! Na een lange weg van vergunningaanvragen, sloopwerkzaamheden van het oude gebouw, contractonderhandelingen en uiteindelijke contractondertekening met K_Dekker bouw & infra, kunnen we vol trots medededelen dat, op maandag 27 september 2021, de voorbereidingswerkzaamheden op het terrein aan de Montalbaen zijn gestart voor het realiseren van een Islamitisch centrum te Alkmaar!

Het terrein zal worden voorzien van de benodigde bouwmaterialen en er is inmiddels gestart met de bouw van de hoofdingang van het Islamitisch Centrum. Bouwbedrijf K_Dekker heeft aangegeven dat de oplevering van het pand is vastgesteld op 350 dagen, met de wil van Allaah.

Bij deze willen wij beroep doen op een ieder en jullie eraan herinneren bij te dragen aan dit gezegende project. Er is nog een bedrag van €800.000 benodigd voor de casco nieuwbouw. Wees ervan bewust dat dit een kans is op doorlopende liefdadigheid. Nu is het aan de geweldige gemeenschap van de profeet Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, om te laten zien dat we dit project gezamenlijk kunnen dragen.

Doneer via onderstaande:
https://moskeebilal.nl/doneer/

Wassalaamu ‘Alaykoum

Contact

Moskee Bilal Alkmaar
Montalbaen 4
1813 EB Alkmaar
Tel: 072 - 540 33 15

Tijdelijke locatie:
Stalpaertstraat 3
1813 CG

Algemene informatie

IBAN: NL 18ABNA 0589035258
KvK: 412 390 48
RSIN: 009338421

Copyright © 2023 Moskee Bilal - Alkmaar